Lev

Kveteš rovně. Všechno s vámi je dobré. Upřímně se ukazuješ, nechceš vypadat jinak. Díky tomu budete v očích ostatních velmi jedineční a vaše brilantnost přitáhne mnoho párů očí. Pokud jste single, je velká šance, že potkáte potenciálního partnera, a pokud jste ve vztahu, s partnerem se vyrovnáte.

Panna

Jste teď v milostném životě dost stranou a ve skutečnosti nechcete vztah. Radši se vypořádej sám se sebou. Stavba interiéru je nyní pro vás prioritou. Bez ohledu na to, při zajímavé události nebo v těžší životní situaci může dojít k rozhovoru, který bude příslibem budoucí lásky. Pusťte svůj strach, a až přijde čas, jednejte podle svého srdce.

Váhy

Nyní zažijete velmi citlivé období, které způsobí, že odejdete od lidí na kratší dobu. Chcete udělat vnitřní pořádek, abyste mohli jaro přivítat s novým elánem, což je velmi dobrý nápad. Nenechte se proto uchvátit příležitostí nakupovat, jen by vás to připravilo o váš drahocenný čas a ne mimochodem o peníze.

Štír

Jednoduše to může být v nadcházejícím období tak těžké nést, že od sebe budete lásku opravdu odsouvat. Vaše tvrdohlavost, netrpělivost a připoutanost odradí i ty, kteří jsou tu zcela pro vás. S tím nebudou schopni bojovat. Možná je to jen proto, že chcete zůstat svobodní a nechcete vztah. Je však lepší to říci otevřeně, protože tím druhý z nejistoty končí.

Střelec

Nevyznačujete se nedostatkem sebevědomí, ale nějak o tom v nadcházejícím období ještě vydáte svědectví. Naštěstí laskavost vašich blízkých dokáže zmírnit vaši dočasnou slabost, ale láska nebude nakloněna vašim náhlým změnám nálad. Víte, když se něčeho držíme zuby nehty, budeme to ještě víc odpuzovat. Snažte se relaxovat a nechtějte křeč.

Kozoroh

V zásadě nejste osobnost s otevřeným srdcem. Je velmi těžké dotknout se svého srdce zamčeného za brněním, ale pokud se to někomu podaří, zaslouží si vaši lásku. Problém je v tom, že tato izolace se s netrpělivostí a rozrušením ukáže v dalším období a nikomu to neulehčí. Raději se trochu postavte a pozorujte se zvenčí. Jedině tak můžete věci změnit. Stálo by za to se trochu více hýbat, zlepšilo by to náladu.

Vodnář

Vzrušení ze zakázaných milostných mušek bude pálit vaše srdce, ale nevyhnete se rizikům a potížím, které s sebou přináší. Tyto hry nebudou mít příliš štěstí a lze je snadno zamaskovat. Pokud se tak stane, bude to dostatečně silné znamení, že nejste s tím správným párem nebo prostě v pořádku, ale není vyloučeno, že tajný vztah pro vás skýtá i možnost opravdové lásky. Je čas podívat se blíže na to, co se ve vás děje, a konečně si vyčistit emoce ve všech směrech.

Ryby




I když opravdu chcete milovat a dát své srdce někomu, kdo za to možná stojí, vaše nedostatečné sebevědomí je překážkou v možnosti, že do vašeho života vstoupí láska. Je tedy pravdou, že zlo vám nemůže ublížit, ale dobro vás také nemůže zahřát u srdce. V jednu chvíli byste se oblékli do barev a ukázali světu svou nejatraktivnější tvář, otevřenou všem možnostem, a v další byste najednou přišli k rozumu, zahalili byste se do temného závoje a svou vážností se ode všeho vzdalovali. opravdu chceš. Zkuste se rozpustit, hledejte činnost, která se vypíná. Možná právě tam přichází na řadu ten pravý.

Zdroj:esoteric