Nejšťastnější jména jsou:


Anna. Anna je nejběžnější jméno na světě, a proto se mu často připisuje neuvěřitelná síla. Specialisté na bioenergii si všímají zvláštního významu masového charakteru. Pokud chcete mít pravdu se jménem své dcery, měli byste si vybrat z nejpopulárnějších jmen. Anna má dobrou odolnost vůči negativitě a selhání. Anna má v lásce velké štěstí.

Margarita. Pokud se jmenujete Margarita nebo chcete své dceři tak říkat, pak pro vás máme dobrou zprávu. Za prvé, toto jméno má vysoký stupeň ochrany před negativním vlivem ostatních. Zadruhé, Margarita je jméno s neuvěřitelně silnou energií. Aura tohoto jména má příznivý účinek nejen na samotnou nositelku, ale také na blízké lidi kolem ní.

Alexandra. Ženy s tímto jménem jsou velmi silné, cílené a sebevědomé. Důvodem je, že toto jméno je spárováno s jedním z nejmocnějších mužských jmen. Zvyšuje také intuici.

Věra. Věra má díky svému významu a zvuku silnou energii. Věřit znamená přilákat štěstí do vašeho života. Koneckonců, jsme nikdo bez víry v sebe. Toto jméno pomáhá jeho majitelům být neoblomní, silní v duchu a úspěšní. Ve všech oblastech života bude toto jméno vynikajícím talismanem.

Victorie. Toto jméno bylo srovnáváno s nejúčinnějším talismanem štěstí. Victoria – „vítězství“, kromě toho se jedná o spárované jméno pro mužské jméno Victor, které přidává bonusy jeho prasátku. Toto jméno je silné a zároveň nebezpečné, protože někdy nutí ženy věřit v sebe trochu víc, než je nutné.

Nemusíte měnit své jméno, abyste změnili svůj život a osud. Název poskytuje jen nějakou pomoc, kterou někdy pociťujeme v každodenních záležitostech. Hodně štěstí!

Zdroj:testov.ru