3. Střelec a Beran.

Když se setkají Střelec a Beran, jiskra je nevyhnutelná. Tito dva lidé rádi o sobě přemýšlejí, organizují výlety a probírají všechna podivná fakta o vesmíru, která je zajímají. Tito dva jsou přátelé intelektuální duše.

Oba jsou cílevědomí a mají silnou vůli. Zároveň se však vzájemně nezasahují do svých záležitostí při sledování cílů. A milostný vztah mezi nimi neztrácí na intenzitě.

4. Blíženci a Vodnáři.

Blíženci a Vodnáři jsou jako magnety. Přitahují je nepřátelé. Jsou odlišní – ačkoli jsou Blíženci roztroušeni a neurčití, Vodnáři jsou cílevědomí, takže když se spojí, vytvoří ve svých životech rovnováhu. Blíženec Vodnáře uklidňuje a Vodnář zase Blížencům otevírá cestu.

Toto spojení je obecně úspěšné, protože se všemi jeho odlišnostmi jsou oba účely zvěrokruhu podobné; oba chtějí žít šťastný a vzrušující život. I když mohou mít různé názory na to, jak mohou dosáhnout svých cílů, oba se navzájem podporují.

5. Panna a Býk.

Když se říká, že „manželství je v nebi“, je to ve skutečnosti o Panně a Buvolovi. Oba mají příležitost vzájemně vyvážit své sny. Mohou se stát skvělými obchodními partnery a mohou se stát nejlepšími přáteli.

Když se ale zamilují, vytvoří ty nejsilnější páry. V tomto vztahu se oba zodiaci cítí porozuměni do takové míry, že toho druhého nikdy nedokážou dosáhnout. Býk přitahuje Pannu svou pílí a věrností a Pannu svým intelektem a důvěryhodností.

6. Rak a Váhy.

Rak a Váhy se vzájemně doplňují. Rak je velmi emotivní a Váhy jsou chytré. Pro Raky je velmi důležité, aby je Váhy jemně vedly správným směrem, a Rak na oplátku způsobí, že se Váhy budou cítit milované a respektované.

Tito lidé se mezi sebou cítí dobře a vědí, co chtějí. Jejich pevné a dlouhodobé partnerství bude tvořit společný rodinný podnik nebo společné materiální cíle.

I když nejste se svou polovičkou na seznamu ideálních párů, pamatujte, že hvězdy jen radí! A vše ostatní je na vás!

Zdroj.esoteric