3. Panna – hodně štěstí v podnikání a investování peněz. Pannám je poskytována podpora planet po celé podzimní období. Štěstí bude na jejich straně nejen v podnikání, ale také v různých loteriích, dobrodružstvích a nákupech. Můžete tedy zkusit štěstí. A pokud se vám podaří investovat peníze do něčeho ziskového, můžete počítat s pohodlným životem po dobu 6 měsíců. Ale v to příliš nedoufejte a očekávejte rychlé výsledky. Musíte myslet objektivně. Skutečný čistý zisk přichází až v průběhu času.


4. Býk – dosažení finančních cílů. Hvězdy označují Býka za finanční krále pádu. Obzvláště budou mít štěstí při práci se zahraničními společnostmi. Astrologové vám doporučují vsadit na zlepšení vašeho vzdělání a finanční gramotnosti. To vše zvýší váš příjem. Práce na sobě se stane klíčem, který odemkne dveře k bohatství. Je důležité pochopit, jak vydělat peníze, kam investovat a na čem ušetřit. Býk, který bude správně plánovat své finanční záležitosti, bude o několik kroků napřed před ostatními.


5. Kozoroh je zasloužená odměna za vaše úsilí. Podzim 2020 bude pro Kozorožce těžkým obdobím. Hlavním pravidlem jsou investice do profesního růstu, vzdělávání, seminářů a kurzů. Je jim dovoleno utrácet na sebe, ale ne plýtvat penězi na zábavu. Pak se štěstí stane stálým společníkem v pracovních záležitostech a bude vás doprovázet na cestě k dosažení vašich cílů. Koneckonců, když se člověk snaží o rozvoj, vyvíjí úsilí, vesmír na něj vždy reaguje pozitivní zpětnou vazbou.


6. Beran – kariérní úspěch. Astrologové radí Beranovi, aby věnovali více pozornosti své kariéře. Je to díky nárůstu úrovně odbornosti, že mzdové číslo začne rychle růst. Kariéra půjde nahoru, což samo o sobě slibuje zvýšení platu. Je důležité neztratit hlavní kvalitu – vytrvalost. Pomůže vám dosáhnout nebývalých výšek ve finančních záležitostech a výrazně zvýší vaši finanční situaci.

Zdroj:Esoteric.ru