Každý pár, který se dozví že čeká dítě, je štěstím bez sebe. Tak tomu bylo i v případě tohoto páru. Ten se radoval z každého dne těhotenství a nutno říci, že se oba dva velmi těšili na to, až půjdou společně na ultrazvuk. To proto, že konečně alespoň tímto způsobem uvidí své miminko a také budou mít jeho fotku, která bude tou první, která se objeví v samotném albu. Když na ultrazvuk dorazili, vše probíhalo zcela běžně.

Najednou se lékař zastavil a začal upřeně hledět na monitor. Bylo vidět jeho určité znepokojení, čehož si všimli i oba mladí rodiče. Zeptali se ho, co se děje a on stále neodpovídal. Sledoval na ultrazvuku hlavičku dítěte a snažil se daný obraz zobrazit v různých úhlech. Nakonec se konečně otočil k rodičům a řekl, že na ultrazvuku vidí něco netradičního. Něco, co není úplně běžné a je to součást hlavy jejich potomka.

Snímek zkoumal ještě důkladněji a potom rodičům řekl, že je znepokojený tím, že jejich dítě nemá úplně běžný nos. Liší se nejenom velikostí, ale liší se také tvarem. Oba rodiče byli pochopitelně v šoku. Z něho se však rychle vzpamatovali a uvedli, že takto to Bůh chtěl. Nechtěl, aby jejich dítě bylo jiné než ostatní a aby určitým způsobem vynikalo.

Pokračování na další straně