Slovenský showbyznys zarmoutila další smutná zpráva. Do hereckého nebe odešel známý herec, syn legendárního moderátora. Přestože hrál ve více filmech, svůj život dožil v náročných podmínkách a mimo lesku slávy či kamer.

Ve věku 56 let odešel do hereckého nebe Karol Polák mladší. Smutné zprávy přinesla na sociální síti filmová producentka Zuzana Mistríková. Polák otec byl slavný sportovní moderátor Karol Polák starší, jehož pohřbil v roce 2016. Známý herec působil v Prešovském divadle a později v Nitranském divadle.

Ještě než 14-letý teenager si zahrál ve známém seriálu Spadla z oblaků, ale později iv Alžbětině dvoře či bakalář. Spolu účinkoval v 16 filmech jako Vodník a Zuzana, Poslední v abecedě či Černé díry. Naposledy účinkoval v roce 1994 ve filmu O zoral a dvou bratrech, následně se objevil jako moderátor v TV Bratislava i v STV, VTV a TV Luna.

Karlovi Polákovi se však potom umělecky nedařilo a netajil ani svůj odpor k hereckým konkurzem, na které odmítal chodit. Také ho trápily zdravotní problémy i rameno, které mu znemožňovaly zaměstnat se v jiném odvětví. Čest jeho památce.

Zdroj:Hitky.sk