Lev

Úspěšný měsíc pro lvice, přinese jim mnoho zajímavých dojmů. Před nadcházejícími testy bude příležitost relaxovat v příjemné společnosti a nabrat sílu. Koneckonců, konec měsíce slibuje, že bude obtížný z hlediska pracovních a týmových vztahů.

Panna

Astrologové radí Pannám, aby si udělali čas pro potěšení. Díky příznivému vlivu Neptunu budete mít mnoho zajímavých a kreativních nápadů a příležitostí k jejich realizaci. První polovina ledna bude velmi snadná a inspirativní. Počkejte na zprávy od starých známých a přátel.

Váhy

Pro dámy narozené ve znamení Váh může být leden plný pochybností a starostí. A především to bude spojeno s vlivem Venuše a Měsíce, může vás popadnout nerozumný pocit smutku a smutku. Možná budete chtít být sami daleko od shonu. Naštěstí tento stav nebude trvat dlouho. Do konce měsíce pocítíte nebývalý příval energie a optimismu.

Štír

Rušný leden může být také pro dámy Štíra. První polovina měsíce bude plná aktivity a pohybu. Mohou to být výlety, cesty nebo dokonce stěhování. Připravte se, že budete středem pozornosti mnoha lidí. A osud vašich blízkých a příbuzných může záviset na vašich rozhodnutích.

Střelec

Pro Střelce bude začátek měsíce velmi úspěšný. Astrologové však během tohoto období nedoporučují zneužívat alkohol a tučné pokrmy. Při řešení některých kontroverzních otázek budete možná potřebovat jasnou mysl. Zvláště pokud jde o rodinné a osobní zájmy.

Kozoroh

Leden bude pro ženy Kozoroha extrémně klidný. Očekávejte navíc do měsíce příjemná překvapení a možná setkání. Je možné, že budete organizátorem některých speciálních akcí.

Vodnář

První polovina ledna bude pro dámy Vodnáře velmi pasivní. A to vše kvůli negativnímu vlivu Slunce. Budete muset tvrdě pracovat, abyste dostali mnoho věcí ze země. Na druhou stranu, po dvacátém se situace může změnit a budete se cítit mnohem sebejistěji.

Ryba

Ryby budou mít příležitost realizovat některé staré sny a nápady. Astrologové doporučují trávit více času s rodinou a dobrými přáteli. Tento měsíc se váš vnitřní svět bude cítit. Militantní Mars vám umožní otevřít se lidem a světu bez obav ze zrady. A také na vás čeká spousta dojmů, kreativity, štěstí a lásky, které přijdou bez varování.

Zdroj:esoteric