PRÁCE
Rok 2020 může znamení Beran brzdit a vy budete mít pocit, že vaše vítězství vás mohou stát více úsilí než loni. Pokud jste například sportovec, buďte připraveni na to, že požadované množství výcviku se exponenciálně zvýší. Skončíte s množstvím modřin, avšak pokud jde o výkon, budete superstar. Stejné pravidlo se bude vztahovat i v pracovní oblasti a oblasti akademického vzdělávání. Zatímco jiní udělají krok, vy už budete mít za sebou tři. Vaše úspěchy nezůstanou bez povšimnutí a přinesou vám ovoce.

LÁSKA A VZTAHY
Rok 2020 otestuje všechny vztahy znamení Beran. Tím zadaným hrozí konfliktní situace s partnery zejména kvůli jejich snaze pokaždé převzít otěže a být pánem situace. Vaši blízcí jednoduše ztrácejí trpělivost s vaší horkou hlavou. Kvůli těmto neshodám vás to bude lákat více než obvykle k zakázaným a bláznivým úletem. Zejména během letních měsíců. Můžete zapomenout na nebezpečí, které z toho vyplývá.

Pokud chcete, aby vše proběhlo hladce a bez ztrát, měli byste si někdy přiznat chyby a připustit, že i druhé místo není špatné. Nebýt tedy za každou cenu vítěz. Vždyť nemusíte si ustavičně dokazovat, že jste lepší než jiní.

Pokračování na další straně…