PRÁCE
Tento rok získáte svobodu volby. Můžete si vybrat povolání a lidi, se kterými se budete cítit pohodlně. Blíženci budou mít úspěch v obou. Existuje jen jedna oblast, kde jsou vaše šance pochybné. Jde o sféru umělecké tvořivosti – literatury, umění, hudby. Zisk lze počítat pouze v těch projektech, které mají hmotnou cenu.

To znamená, že můžete obchodovat s knihami, ale nebudete je psát; zorganizovat umělecké výstavy, ale nebudete vytvářet obrazy. Vzhledem k jakoukoliv profesionální aktivitu, kterou byste si v tomto roce vybrali, tento trend by mohl znamenat, že byste se měli soustředit na implementaci hotových myšlenek, a nikoli na vývoj nových. Toto je směr, kde můžete najít základní zdroj inspirace, což samozřejmě ovlivní získávání materiálních výhod a veřejné uznání. Z tohoto důvodu horoskop Blížencem radí, aby se věnovat zdlouhavých projektů, ale pustili se do těch, které zaručují krátkodobý zisk.

V roce 2020 získáte několik pozitivních zkušeností, které v konečném důsledku povedou k osobnímu růstu. To se vztahuje nejen na profesionální sféru vašeho života. Budete také svědky některých zlepšení ve vašem osobním životě. Dokážete se také vyrovnat s jakýmikoliv problémy, aniž jste utrpěli příliš mnoho intelektuální nebo fyzicky.

Pokračování na další straně…