Na to, že Meghan nebude jediná, kdo na svět přivede budoucího následovníka trůnu, vypsali kurz dva ku jedné. Britští občané tedy očekávají, že Kate v roce 2020 s velkou pravděpodobností oznámí své těhotenství.

Kate Middleton s manželem v současnosti vychovávají tři děti. Prince George a Louise a princeznu Charlotte V případě, že by se dalšího těhotenství potvrdilo, byl by jejich nejmladší potomek šestým v řadě s nárokem na trůn.

Ovšem pokud by to byla pravda, dvojice by se dost pospíšila. Vždyť mezi Georgem a Charlottou měli zpoždění dva roky. Ještě déle pak bylo období, než se narodil princ Louis. Je tedy velmi nepravděpodobné, že by Kate byla znovu v očekávání.

Ani samotná manželka prince Williama na nových fotografiích nevypadá, že by se snažila skrývat rostoucí bříško. Navíc, vzhledem k faktu, že se v posledních dnech veřejně objevuje na veřejnosti, to vypadá, že zatím v očekávání není. V předchozích těhotenstvích totiž trpěla velmi vážnými ranními nevolnostmi a zůstávala převážně doma.

Zdroj.Baxterz.sk