LÁSKA A VZTAHY

Pokud jde o osobní život, zde může planetární konfigurace v roce 2020 přinést hlavní změny. Pokud jste sami, pak se setkáte s vaší lepší polovinou. Pokud jste již našli nějakou spřízněnou duši a dlouho jste se s touto osobou nesetkali, znovu se vaše cesty střetnou a může být z toho vážný vztah. Představitelé Býka, kteří nemají děti, mohou očekávat do rodiny první přírůstek. Rok 2020 je časem příležitostí a svobody vůle. Vyberte si to, co potřebujete, a vezměte si to. Hvězdy nebudou namítat. Alespoň tak hovoří horoskop na rok 2020.

Vliv dalšího prvku – vody způsobí, že můžete očekávat náhlé změny. Nebojte se jich. Budou pro vás příležitostí, která vás zavede zkrácenou cestou k úspěchu. Budete to mít podobné, jak hrát deskovou hru s dámami. Přesunete se o jednu pozici dopředu a pak natrefíte na magický posilovač, který vás okamžitě posune směrem k cílové čáře, aniž byste museli hodně úsilí z vaší strany.

Můžete přeskočit tuto podporu a hrát hru stejně jako všichni ostatní podle pravidel. Ale jaký to má význam? Celá atraktivnost roku 2020 je o tom, že budete mít své šance a zároveň budete mít jistotu o platnosti vašeho rozhodnutí. Jednoduše řečeno, úspěch se dosahuje vlastní myslí.

Buďte však opatrní, protože existuje mnoho lidí, kteří vám budou závidět. Faktem je, že nepříznivé postavení Měsíce v horoskopu způsobí šíření některých negativních emocí. Vaši konkurenti a závistiví lidé budou křičet, že je to tak nespravedlivé a každý by měl mít stejné příležitosti. Nevšímejte si je a obklopte se lidmi, kteří vám úspěch upřímně přejí. A stejně jim nezapomeňte oporu oplatit. Nedostatek citů může způsobit, že se vás zmocní deprese a pocit samoty. Svěřte se svým blízkým a tyto špatné myšlenky vám pomohou zahnat.

Lidé narození ve znamení Býk by měli počítat s další překážkou. Merkur se ocitne v nepříznivé pozici a vy můžete mít problémy s oblastmi, které tato planeta řídí. To znamená oblast komunikace a dopravy. Zejména v období dovolených pozor na dlouhé cesty. Buďte opatrní a štěstí bude vždy na vaší straně.

Pokračování na další straně…