Muž se nebojí podniknout takové drastické kroky. Má rád změny ve svém vzhledu a nehodlá se toho vzdát. Řekl moderátorům, že je první osobou na světě, která podstoupila 3dílné ramenní a 4dílné zadní implantáty a 8dílné nožní implantáty. Jeden z implantátů navrhl sám.

Facilitátor se muže zeptal, zda je skutečně závislý na zlepšování svého vzhledu. Justin říká naprosto a říká si „průkopník“.

„Pro mě se to stalo hledáním sebe sama.“ Jsem umělec a operace jsou výrazem toho, co považuji za krásné – ne nutně to, co západní kultura diktovala jako krása, “ vysvětlil Justin ve vizi.

Justin chtěl vypadat jako Ken … a on také! Kolik celkem stály všechny operace, které dosáhly cíle? Více než milion dolarů! Justin však zdůrazňuje, že velká část operace byla „zdarma“ – lékaři si jednoduše mysleli, že jim ten muž udělá velkou reklamu.

Jak se lidé dívají na „živého Kena“? Samozřejmě, ne každý je schopen tomu porozumět. Muž je však spokojen s tím, čeho dosáhl, a nehodlá se obávat, že by se to někomu nemohlo líbit.

ZDROJ: O2.PL