Šokující pravda vychází najevo

Bonnie Haim se už dlouho chtěla odstěhovat, aby už nikdy nemusela vidět svého manžela. Než tak ale učinila, založila si v bance tajný účet, o kterém se dozvěděl její manžel. Okamžitě je nechal odstranit. Jak jsme se dočetli na portálu „Kyslík“, Američanka se však svého plánu nehodlala vzdát.

Rozhodla se dát svému příteli asi 1,2 tisíce. dolarů, aby si je udrželi. Nakonec žena našla byt a zaplatila za něj zálohu. Přestěhovat se měla 23. ledna 1993, když Michael Haim jede na služební cestu. To se však nestalo.

Bonnie byla naposledy viděna 6. ledna 1993. Den předtím řekla kamarádce, že se pohádala s manželem. Bonnieho kamarádi si začali dělat starosti.

Policie zasáhla. Po několika hodinách našli ženskou kabelku v popelnici 8 km od jejího domova. Bonnieino auto bylo zaparkované na letištním parkovišti. Michael vysvětlil, že jeho žena odešla z domu a že ji už nikdy neviděl.

Tříletý syn Aaron řekl policistům, že „táta ublížil mámě“. Důvěryhodnost dítěte však zpochybnil Bonnieův dědeček a otec. Nedostatek důkazů znamenal, že Michael nebyl obviněn z ublížení své ženě.

O 20 let později se dospělý Aaron rozhodl zrekonstruovat rodinný dům. Když bagr kopal zahradu, z betonového dna bazénu se vynořil pytel obsahující Bonnieinu mrtvolu.

Aaronův otec byl v roce 2019 odsouzen na doživotí. Je těžké uvěřit, že pravda byla tolik let tajena …

ZDROJ: FAKT