Karta číslo 1: Milenci

Tato karta vám ukazuje, že potřebujete lásku. V první řadě však lásku k sobě samému.

Potřebujete cítit, že jste milováni. Pak budete umět lásku také dávat.

Pokuste se zbavit všemožných předsudků v milostných vztazích, zapomeňte na konvence a radujte se z přítomnosti toho, koho milujete

Otevřete své srdce a důstojný uchazeč o vaši lásku se najde. Dělejte si radost, přijměte sami sebe. Mějte se rádi. Potom svou lásku dokážete vysílat do světa – a ten vám dozajista odpoví stejně.

Karta číslo 2: Tvorba

Pokud jste si zvolili tuto kartu, pak vaše duše nepochybně potřebuje inspiraci a tvorbu. Pokuste se zapomenout na všechny všední starosti a práci a přepojit se na úplně jiný kanál.

Pamatujete si ještě vůbec, kdy jste naposledy dělali něco jen pro svoje potěšení?

Přestaňte myslet na všechny kromě sebe, starosti dejte stranou a pusťte se do toho, co se vám líbí.

Začněte něčím malým. Postupně uvidíte, jak život znovu dostává barvy a naplňuje vás energie nových činů. Určitě dosáhnete úspěchu!

Karta číslo 3: Nevinnost

Váš výběr naznačuje, že na vás leží náročná povinnost a velká zodpovědnost. Může souviset s vaší rodinou nebo blízkými přáteli.

Přesto že vás bezpochyby lze označit za člověka velmi moudrého, občas zapomínáte, že uvnitř každého z nás žije dítě, které je třeba hýčkat. I vy ho v sobě máte.

Udělejte něco, o čem už dávno sníte. Jistě, dávno už jste dospělí, ale co je špatného na tom, být sem tam znovu dítětem?

Dívejte se na svět dětskýma očima a vychutnávejte si krásu okamžiků.

Neberte toho na sebe příliš, zvláště cizího ne. Nijak vám to nepomůže dosáhnout toho, po čem toužíte, naopak vás to zbavuje sil.

Pokračování na další straně…