SOLIDARITA S RODINOU MLADÉHO MUŽE
Gabriel Jesús žije se svou matkou a dvěma bratry v domě z vepřovic , ve městě Pinheiro. Dům je skromný, bez dlaždic a špinavých podlah. Ten dům byl však fantastickým překvapením.

Rodina Gabriela Jesúse začala přijímat dary a vánoční dárky . Jedním z dárků byl velký nový vánoční stromek s velkou zlatou hvězdou na vrcholu, který na svém místě vypadá velmi krásně.

Darů bylo mnoho, včetně jízdního kola . Poslední jmenovaný je oblíbený u 12letého chlapce, který ho rád používá. Bylo to něco, po čem léta toužili, ale nemohli si to koupit.

Kromě toho, starosta města nastavil jeho zraky na oblasti, kde Gabriel Jesús žije. V oblasti provedli určitá vylepšení. Také bylo řečeno, že v roce 2022 existuje závazek opravit domy.

ROZTOMILÝ VÁNOČNÍ PŘÍBĚH

Dobrý příklad solidarity v prosincových časech . Stejně tak byla fotografie podnětem k pochopení reality chudoby v Brazílii. Pravda, kterou mnohokrát chcete ignorovat.

Malý Gabriel Jesús sní o tom, že bude fotbalistou. Ve skutečnosti mezi získanými dary je fotbal. A právě fotbal je v brazilských zemích jednou z únikových cest proti chudobě.

Jaké další děti budou ve stejné situaci? To je otázka, kterou je třeba si položit v těchto prosincových a koncem roku.

Zdroj:infobae.com