BERAN

V tomto náročném období může na lidi ve znamení berana dopadnout migréna a bolesti hlavy. Na vašich bedrech je toho opravdu hodně, a proto byste si měli dopřát každý den chvíli v tichu a v klidu. Jen tak můžete skutečně dosáhnout to, že se migrény pozvolna vytratí. Dopřejte si čas pro sebe.

BÝK

V tomto období budete opravdu velmi citlivý na změny počasí, které zasáhnou vaše hrdlo a mandle. Dávejte si proto velký pozor na to, abyste během chladných dnů měli krk a hrdlo vždy zakryty. Šála a pravidelné pití čajů by vám s tím mohlo pomoci.

BLÍŽENCI

Pokud si nedáte pozor, v závěru roku vás bude trápit nervový systém a bolesti kloubů. Zkuste různá cvičení a nezapomínejte na to, že prevence je velmi dobrá. Přestože je práce ke konci roku až nad hlavu, dopřejte si čas pro sebe.

RAK

I když je sváteční období plné dobrého jídla, sladkostí a smaženého, ​​váš žaludek se vám velmi nepoděkuje. Problémy se žaludkem však souvisí i se stresem, který se s koncem roku nevyhnutelně spojuje. Dejte si tedy pozor na to, co sníte a zkuste se vyhnout přejídání.

Pokračování na další straně..