Váhy
Kreativní potenciál! Jsou to Váhy, které lidem přinášejí pocit krásy. Vědí, jak rozeznat krásu v obyčejnosti. A prostřednictvím svého talentu ukázat ostatním kouzlo světa. Krása vesmíru je v jejich poezii, hudbě, obrazech!


Štír
Štír dostal těžký dárek – schopnost vidět duši! Nebude se okamžitě učit rozumět druhým a přijímat je, přijde k tomu bolestí. Štír musí pečlivě připravit koktejl svého Osudu. Hlavním cílem je přijmout sebe samého takového, jaký jste, a žít v míru sám se sebou!


Střelec
Positive je dárek připravený pro Střelce! Neměli by to ale používat sami. Střelec by měl ostatním přinášet radost, nenechat lidi upadnout do zoufalství, ztratit naději, naučit je vidět světlo na konci tunelu a žít pozitivně!


Kozoroh
Samozřejmě, tvrdá práce! Kozoroh brzy přijde na to, že slušným životem lze dosáhnout pouze prací. Všechno v životě proto dosahuje vytrvalostí, vštípí ostatním lásku k práci a výsledky dokazuje svým vlastním příkladem.

Vodnář
Médium – spojení s vesmírem – to je dar, který dostal Vodnář! Je to on, kdo je spojovacím článkem mezi lidmi a vesmírem, který dává lidem rady prostřednictvím své rozvinuté intuice a vnitřního hlasu. S jeho pomocí přináší lidem radost. Ale pro štěstí musí také potěšit sám sebe!


Ryba
Ostré vnímání světa je obtížný dar, který si Vesmír připravil pro Ryby. Velmi jemní a citliví, nechali projít všemi událostmi na světě, stejně jako problémy a radosti lidí kolem nich. Někteří to bezostyšně používají. Naučte se nebrat příliš mnoho!