Lidem dovolila, dělat si s ní co jen chtějí

A tak jednoho dne vešla do místnosti, ve které se nacházelo celkem 72 předmětů. Mezi nimi byli například i růže, peříčko, hrozny nebo med, ale stejně se na stole nacházely i prezervativ, bič, skalpel, pistole a jeden náboj .

Její projekt byl veřejný, takže se na něj mohlo přijít podívat mnoho lidí. Ti, kteří projekt navštívili, si mohli s Marinou dělat cokoliv jen chtěli a to po dobu 6 hodin .

Jak to tedy dopadlo?

Klid se proměnil na hrůzu

Začali to lechtání, hlazením, krmením. Pár minut pohody však brzy vystřídalo 5 hodin hrůzy.

Návštěvníci Marinu svlékli a začali ji řezat trny z růží , která se v místnosti nacházela. Růži brzy vystřídal skalpel a její pokožka začala připomínat jeden velký krvavý rybník. Další z návštěvníků vložil do pistole náboj, nabil ji a dal Marinu rozkaz, aby si zbraň přiložila k hlavě.

Další z návštěvníků si nasadil kondom a pokusil se mít s Marinou sex , avšak další muž ho zastavil.

[Dalsia_strana]

závěr experimentu

Jakmile uběhlo šest hodin, Marina ožila a začala chodit po místnosti. Byla vyčerpaná a to jak fyzicky , tak psychicky . Marina se pak celá dofiezané pohybovala mezi jejími trýznitelů a každému z nich se podívala hluboko do očí. Místo toho, aby jí poskytli pomoc, utekli. Netrvalo dlouho a místnost byla prázdná.

Svůj experiment Marina komentovala po skončení následovně: „Když člověku dáte moc vás zabít, klidně to udělá. Jsem rozsekána, téměř mě znásilnili a skoro mi prostřelili hlavu. I přes to všechno se mi nikdo z nich nebyl schopen podívat do očí. „

Další fotografie z tohoto experimentu najdete ve videu na následující straně.