Panna

Rádi byste dnes snědli impulzivní nákup, a i když ano, je lepší si připomenout, že to, co vlastníte, vás nedefinuje. Neměli byste však uvíznout v romantickém vztahu, kde se cítíte méně než druhá strana.

Váhy

Někdo z vaší rodiny bude dnes velmi násilný, což by vám mohlo zničit den. Musíte vědět, že nejste povinni se mu odevzdat, ve skutečnosti by bylo lepší, kdybyste se mu vyhnuli, kvůli vlastnímu zdraví.

Štír

Něco napíná vaši mysl, což vás může přimět k neuváženému rozhodnutí. Než začnete jednat, udělejte krok zpět a promluvte si s někým, komu důvěřujete, co vám tlačí na rameno. Možná jste si společně uvědomili, že situace není tak špatná, jak jste si mysleli.

Střelec

Dnes budete trochu neklidní a ohniví, zvláště pokud jde o to, že nedostanete něco, co chcete. Neměli byste se rozhodovat náhle, zvláště když se něčeho nevzdáváte. Věřte, že pro vás bude příležitost uspět.

Kozoroh

Chcete za svou práci získat uznání a pochvalu od svých nadřízených a kolegů, a pokud se tak nestane, bude to velmi překvapivé. Nemusíte se moc snažit vymoci souhlas ostatních. Stačí se přizpůsobit.

Vodnář

Máte sen, myšlenku, které chcete dosáhnout, ale možná trávíte příliš mnoho času snahou přesvědčit se o tom. Dobrou zprávou je, že vesmír chce, abyste věci stupňovali, zvláště pokud jde o vaši kariéru.

Ryby

Je načase vydat se jinými cestami než přítelem nebo skupinou, kterou jste dosud považovali za stejnou. Pokud máte pocit, že negativní vibrace, které od vás k vám proudí, jsou stále častější a intenzivnější, nemusíte to dále tolerovat. Najděte a navažte nová přátelství.

Zdroj.esoteric