Lev

Ostatní vás sledují, a i když je to pro vás opravdu lichotivé, už se také cítíte trochu zatěžující. Udržujte svůj smysl pro humor, jak se přizpůsobujete situaci. Pokud to pomůže, vydejte se na velkou procházku.

Panna

Zkuste změnit své myšlenky tím, že se posadíte a promluvíte si s osobou, jejíž dveře máte vždy otevřené. Jakmile se vám podaří svléknout tuhý odpor, pochopíte také polohu toho druhého. Toto porozumění pomáhá přidat empatii.

Váhy

Pokud máte pocit, že vás někdo chce překonat ve znalostech, necíťte potřebu to dokázat. Pokud budete pozorně poslouchat, můžete se o tomto muži a situaci dozvědět více. Snažte se ne náhle.

Štír



Možná budete muset hodně poslouchat od milovaného člověka a změnit téma. Budete moci odvrátit svou pozornost a odvrátit vlákno konverzace. Jiskrou své kreativity oslníte dítě.

Střelec

Při jednání s lidmi, se kterými musíte být v každodenním kontaktu, zůstaňte klidní. Někteří kolem vás touží po změně a mohou si trochu hrát. Zvažte změnu svých výdajů.

Kozoroh

Rozhodněte se, co potřebujete, poté vyzvěte svou fantazii a začněte jednat. Vaše intuice vás povede správným směrem. Váš šestý smysl pomůže s nevyřízenou konverzací. Dítě nebo přítel vás potěší.

Vodnář

Může se stát, že uvíznete v osobní záležitosti, která vám znemožňuje užít si přítomnost. Chcete se vyvarovat starostí v práci, abyste mohli trávit dny volným časem. S penězi zacházejte opatrně, protože se zdá, že vám teče z rukou.

Ryby

Dostáváte zprávy od někoho, kdo vás povzbuzuje, abyste o konkrétní situaci přemýšleli úplně jinak. Uslyšíte nějakou užitečnou zpětnou vazbu a ve výsledku získáte lepší vhled do problému, kterým se pak budete moci snadno dostat. Buďte ochotni se podělit o více myšlenek, které ve vás víří.

Zdroj:esoteric