„Teď se bojím víc než kdykoliv předtím. Bojím se také vylézt z postele, nikdy nevíte co se stane a já bych mohla začít rodit . Zakázali mi jít ven. Nemůžu jít ani do jídelny, protože je to daleko od oddělení, jídlo mi nosí .   k negativním stránkám těhotenství podle ní patří ranní nevolnost, pálení žáhy, zácpa a strie. Rovněž si stěžuje na velké přibrání. „Kráčím jako medvěd … Chůze se stala náročnou,“ tvrdí.

Po narození udělají její miminku test DNA a policie pak rozhodne o dalším postupu v případě údajného znásilnění. S podezřelým se už povídali. „Ten muž byl na svůj věk velmi tlustý. A velmi vysoký. Nejděsivější je, že žije ve stejném městě a naše město je malé. Bojím se, že ho potkám někde na ulici. Stalo se to na schodech (k paneláku). byla už tma a proto mi nikdo nemohl pomoci, „říká Daria.

„Víc říct nemohu, myslím, že mi rozumíte,“ dodává. V lednu řekla v televizní show něco jiného. „Byl to vanové nápad. Ale nevadilo mi to. Zavřel dveře a klíč nechal v zámku, aby je jeho máma nemohla otevřít, “ uvedla tehdy.

Zdroj.Cas.sk