Horoskop lásky pro zemská znamení: Býk, Panna a Kozoroh

Býk (20. dubna – 20. května)

Dlouholeté přátelství s někým, pro Býka nečekaně, může přerůst v milostný vztah. Zástupci znamení si budou myslet, že budují vztah na dlouhou dobu. V důsledku toho se vášně zahřejí a budou obtížnější. Přemýšlení o tom, kam jít dál, vás bude znepokojovat. Díky tomu Býk pochopí, že vztah není vážný, je dočasný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny by si měly dovolit navázat romantický vztah, aby viděly, kam to vede. Milostné iniciativy budou hlavně ze strany partnera. Dlouhodobé vztahy budou do značné míry záviset na druhé polovině. Na začátku bude vztah vyhrocený a vášnivý. Panny to pravděpodobně ještě nikdy nezažily, ale budou to milovat. Na konci roku se musíte rozhodnout, zda vztah posunout na novou úroveň, nebo ne.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V jeho osobním životě se začnou odehrávat aktivní události. První týdny roku budou obzvláště romantické a jemné. Únor přinese spoustu příjemných emocí a dojmů. Zatmění v roce 2022 bude mít na Kozorohy tvrdý dopad, očekávají se změny v mnoha oblastech života. Zástupcům znamení se ale budou líbit. Konec roku bude pro Kozorohy obzvlášť šťastný a úspěšný.

Horoskop lásky pro vzdušná znamení: Blíženci, Váhy և Vodnář

Blíženci (22. května – 21. června)

V milostném životě chybí jasnost a jasnost. Nejistota vyjasní a zkazí náladu Blíženců. Přece nebudou chtít na sebe brát povinnosti a partner to bude vyžadovat. Obzvláště těžký bude začátek roku. Vztah bude jako vlna, partner se protáhne a pak se bude kát. Pokud uděláte ze vztahu zábavu, bude možné ho prodloužit.

Váhy (23. září – 22. října)

První měsíce roku budou obzvláště jemné, světlé, romantické. Pak se však budete muset zamyslet nad svými chybami, abyste vztah posunuli na novou, vážnější úroveň. Partner bude na takový obrat připraven. Proto by měl být člověk odhodlán jednat, ne čekat na vhodnou chvíli.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Venuše se v prvních měsících roku dvakrát srazí s Marsem. Jednou bude ve znamení Vodnáře. To znamená, že milostný život bude zářit novými barvami. Vodnář si musí pamatovat, že štěstí miluje ticho. To pomůže vám, vašemu partnerovi, chránit se před klevetami, žárlivci. Cesta před námi v romantickém životě nemůže být nazývána snadnou – hladkou. S partnerem dojde k hádkám, ale začátkem podzimu bude možné usmířit.

Horoskop lásky pro vodní znamení: Rak, Štír, Ryby

Rakovina (22. června – 22. července)

První měsíce roku budou z hlediska romantiky dobré. Raci zažijí mnoho příjemných pocitů a emocí. Změní se postoje k lásce, což je plné změn ve vztahu s partnerem. Doporučuje se být ke svému partnerovi upřímný a upřímný, abyste si nezpůsobili vážné potíže. Říjnové zatmění Slunce přinese do života mnoho změn.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Osobní život bude zářit jasnými barvami. Štírům se doporučuje poslouchat Vesmír, nesnažit se ovládat vše, co se kolem nich děje. Jupiter s Neptunem pomohou posunout vztah s partnerem na jinou úroveň. Štíři potřebují dát svému druhovi určitou volnost, což mu umožní být v některých věcech proaktivní. Pak bude svaz silný.

Ryby (19. února – 20. března)

Ryby, které jsou ve vztahu, se je budou snažit udržet takové, jaké jsou. Ti, kteří jsou ještě single, určitě potkají důvěryhodného přítele, se kterým si mohou popovídat o všem. Ale nebude touha proměnit společnost ve více. To je pravděpodobně nejlepší možnost. Duben bude nejromantičtějším měsícem v roce.

Zdroj:mediamag.am