ŠTÍR

Váš vztah prochází mnoha zkouškami a trápeními. Dochází k vzestupům i pádům. Vaše vztahy se již nějakou dobu nevyvíjejí dobře. Jste velmi napjatí a konflikty narůstají. Až donedávna jste se usilovně snažili svůj vztah chránit. Záleželo vám na partnerovi, jeho štěstí a budoucnosti.

Nyní však nevíte, co chcete. Nahromadilo se toho příliš mnoho, jste znechuceni nespravedlností a nepochopením ze strany partnera a vaše city začínají ochabovat. Bohužel se nevyhnete konci svého milostného života. Váš vztah nečeká žádná světlá budoucnost a hvězdy předpovídají, že váš vztah brzy skončí. Hvězdy však věří, že po rozchodu nezůstanete dlouho sami. Na své životní cestě se setkáte se starým milencem, s nímž jste chodili před svým posledním vztahem.

Toto setkání ve vás probudí spící emoce a vy si uvědomíte, že skutečné setkání s vaším bývalým stačí k oživení vašich citů a probuzení nostalgie. Uvědomíte si, že váš bývalý z vaší mysli ve skutečnosti nezmizel. Krátce po rozchodu navážete s bývalým partnerem romantický vztah. Toto setkání vše změní. Oživí vaši starou lásku a vy v sobě najdete štěstí. Tentokrát váš vztah přežije.