Panna
Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu se budou setkávat s neustálými provokacemi ostatních, které je udrží ve špatné náladě téměř celý měsíc a na pokraji „prasknutí“. Globa radí Pannám, aby se ovládly, jinak konflikty neskončí v jejich prospěch. Zejména je důležité, aby zachovali klid na práci a vyhýbali se konfliktům, jejich pozice by mohla být otřesena. Stejné trable je čekají i v lásce, je možné, že s partnerem nenajdou společnou řeč. A opět jim pomůže dostat se přes Měsíc jen trpělivost.

Štír
Příští měsíc by měli být Štíři obzvlášť opatrní, Globa říká: „Měj oči dokořán, někdo se tě snaží oklamat!“. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu by mohli čelit zradě velmi blízkými lidmi. Nebylo by pro ně moudré půjčovat si peníze nebo uzavírat jakékoli finanční transakce s lidmi, se kterými tento typ „obchodu“ dosud neměli. A v oblasti rodiny je čekají nedorozumění, je potřeba, aby našli nějaký kompromis.

Vodnář
Vodnáři, kteří budou cestovat v květnu, by se mohli stát terčem podvodníků, proto je třeba být co nejvíce opatrný a proboha méně mluvit… Astrologové radí nepouštět se do podezřelých transakcí nebo dobrodružných snažení. Astrolog je varuje, že by mohli mít koncem měsíce nečekanou návštěvu, jde o hosty ze zahraničí, jejichž přítomnost je moc nepotěší.

Zdroj.esoteric