VÁHY

LÁSKA: Bohatství, které nyní žijete, se odráží na vašich osobních vztazích stejně rozmanitým způsobem. Můžete utéct, můžete trpět, můžete se ironicky smát. Pravděpodobně si projdete všemi těmito reakcemi, ale vždy budete čerpat sílu ze své lásky a vzájemné důvěry.

KARIÉRA: Ještě budou nějaké malé bitvy, jejichž výsledek bude záviset na vaší schopnosti spolupracovat s ostatními. Bude to chtít trochu trpělivosti a bude vás to otravovat. Jak se vypořádáte s požadavky, které jsou na vás kladeny, záleží na vás. Buďte profesionální.

ZDRAVÍ A RADY: Nic nelze dělat silou.

ŠTÍR

LÁSKA: Přesvědčivost, kterou vyzařujete, přitáhne i ty, kteří vám nejsou nakloněni. Pokud hledáte spřízněnou duši a jste stále single, spoléhejte se zcela na své sebevědomí. I když věci zpočátku nepůjdou hladce, vše dopadne ve váš prospěch.

KARIÉRA: Konečně začnou jiní. Dorazí informace, na kterou od nich nějakou dobu čekáte. Tím si ujasníte některé věci v operativní rovině práce, takže začnete pracovat snadněji, přehledněji a budete vědět, co je čí úkolem.

ZDRAVÍ & PORADENSTVÍ: Někteří si to užívají s přáteli.

STŘELEC

LÁSKA: Budete si myslet, že jste mohli udělat víc, ale není důvod být nespokojený. Nyní zaměříte své úsilí na upevnění toho, čeho jste dosáhli ve svém soukromém životě. Trochu méně přitažlivosti, více intimity a vše nakonec hraje ve váš prospěch.

KARIÉRA: Práce, zejména služebního charakteru, bude přibývat. Občas si nebudete moci od všeho odpočinout, ale nejvíc vás bude štvát, že někteří vaši kolegové nebo spolupracovníci budou fungovat více než lajdácky. Pokusíte se je nasměrovat k svědomitější práci.

ZDRAVÍ A RADY: Pravidelně odpočívejte.

KOZOROH

LÁSKA: Okolnosti vás ovlivní v prožít život většinou ruku v ruce.

Milovaný člověk vás podpoří, i když občas dojde k drobným slovním nedorozuměním. Pro ty, kteří jsou stále single, se přitom objeví mnoho krásných milostných příležitostí.

KARIÉRA: Dva kroky vpřed a jeden krok zpět. Tak by se dal v těchto dnech popsat váš pracovní týden. Přesto, když to všechno sečtete, udělali jste minimálně krok vpřed, a to je taky něco. Přemýšlejte o svých ambicích a plánech. Jsou realistické?

ZDRAVÍ A RADY: Jděte tam, kde se cítíte dobře.

VODNÁŘ

LÁSKA: Budete mít stále větší tendenci skrývat své skutečné pocity. To někdy způsobí zmatek ve vztazích, protože v tom nebudete ostatním jasno. Ujistěte se, že s takovým přístupem nepromeškáte dobrou milostnou příležitost nebo že se vám někdo nevzdá dvoření.

KARIÉRA: Pokračujete v rozvoji stále lepší obchodní budoucnosti. Na dokončení příprav zbývá ještě nějaký čas. Tento týden ještě nebudou úplně hotové. Nenechte se tím naštvat, protože sami vidíte, že vše jde lépe, než jste čekali.

ZDRAVÍ A RADY: Ignorujte malé starosti.

RYBA

LÁSKA: Jak týden plyne, všimnete si, že se vaše osobní vztahy začínají stále více zlepšovat. To vás povzbudí, abyste byli otevřenější a odvážnější v přístupu k lidem opačného pohlaví. Ti, kteří už ve vztahu jsou, k sobě budou mít ještě blíž.

KARIÉRA: Netušili jste, že to pro vás může dopadnout tak dobře. Spojíte se s lidmi a novými kolegy rychleji a lépe, než si myslíte. Nápady se budou vyměňovat intenzivněji a jejich uplatnění nebude nemožné. Dynamické dny jsou před vámi.

ZDRAVÍ A RADY: Šetřete síly.