Panna
24.8.- 23.9.

Změn se nemusíte bát

Panny jsou zemské znamení. Jste praktická a pracovitá. Rok 2021 si pro vás připravil pár výzev, které pro vás budou zkouškou několika vašich vlastností. Čeká vás období, kdy projdete jistými změnami, které se mohou týkat práce, vztahů i vás samé. Možná budete muset opustit to všední, na které jste zvyklá, a ne vždy to bude příjemné, ale mnoho věcí se ve vašem životě vyčistí a utrasie na správné místo.

Zdraví: Uvědomíte si, že váš vnitřní svět tvoří ten vnější. Ustrážte si, nad čím přemýšlíte, a snažte se své myšlenky vědomě kontrolovat. Nadejde čas na přehodnocení vašeho životního stylu. Pocítíte potřebu jíst více čerstvých a zdravých potravin – vaše tělo si je samo řekne. To se týká i pravidelného pohybu. Nezapomínejte na dostatek odpočinku.

Vztahy: Bude pro vás snadné vcítit se do kůže druhých a projevíte hluboké pochopení pro své blízké. Druhým dokážete dobře poradit. Nezapomínejte však na sebe a dejte se na první místo, i když se to jiným bude zdát sobecké. Hrozí i konflikty, které mohou vést k přetržení jistých kontaktů. Ačkoliv vás to bude stát slzy, nakonec zjistíte, že všechno je tak, jak má být.

Kariéra: V létě se ocitnete před dilematem, zda má smysl pokračovat ve vaší práci, nebo ne. Možná vás už delší dobu zlobí šéf nebo náplň práce, ve které nevidíte smysl. Změn se nemusíte bát. Je to sice krok do neznáma, ale co se týče Panny, hvězdy naznačují, že nešlápnete vedle a čeká vás dlouhodobá spokojenost.

Motto na rok 2021: Když odejdeš z toxického vztahu, nic tím neztrácíš.

Lev
23.7.- 23.8.

Může se objevit někdo, kdo obrátí váš život vzhůru nohama

Váš rok bude nabitý obohacujícími zážitky. Navštívíte dosud nepoznané místa a sblížíte se is lidmi, u kterých byste to nečekali. Možná dokonce s těmi, které jste považovali za nesympatických. Každé nové přátelství vám něco přinese a někam vás posune. Může se objevit i někdo, kdo obrátí váš život vzhůru nohama, samozřejmě v dobrém. Jelikož nemáte ráda rutinu a stereotyp, bude vám proměnlivost roku vyhovovat.

Zdraví: Na jaře se probudí k životu vaše mysl i tělo. Budete mít velkou chuť do života a množství nápadů. Vaše mentální energie bude neoblomná, budete mít pocit, že jste na vrcholu světa. Dělejte to, co těší vaše tělo i duši. Nový rok je skvělý i na nový sport.

Vztahy: Neberte si narážky druhých osobně. I v jedovaté poznámce se může skrývat střípek pravdy. O svých pocitech komunikujte. To je cesta, jak se vymanit z pasti svých emocí. V létě budete nápomocná rodině. Může se vyskytnout jistý konflikt, který včas rozhází vztahy. Právě vy budete hrát roli při jeho řešení.

Kariéra: Hvězdy jsou nakloněny vašemu růstu. Nebojte se jít do nejtěžších výzev. Pokud je překonáte, poroste vaše sebevědomí a přijde i vytoužená odměna. Celý rok bude v rychlém tempu, až nástup zimy vše zvolní a odpočinete si.

Motto na rok 2021: Čím méně budeš reagovat na negativní věci, tím klidnější a radostnější bude tvůj život.

Zdroj:casprezeny