Váhy

Pátek může být náročný, protože vaše vládnoucí planeta Venuše vyrovnává Měsíc ve Vahách a Mars, zatímco ve stejnou dobu se Měsíc spojuje s Marsem. Snažte se zůstat v klidu , ať se děje cokoliv. V sobotu pomáhá trigon mezi Měsícem a Saturnem uzemnit se, najít svou základnu, na čem opravdu záleží. V neděli vám trigon mezi Plutem a Sluncem ve vašem prvním domě posílí vaše sebevědomí a sebevědomí.

Štír

V pátek může Měsíc v Blížencích v konjunkci s Marsem a kvadrátem Venuše vést k problémům a neshodám ve vašem vztahu. Neberte je jako samozřejmost, musíte se snažit, ukázat, že vám na tom záleží, že chcete, aby se to povedlo. V sobotu vás trigon mezi Měsícem a Saturnem povzbudí k tomu, abyste ze svého domova a rodiny učinili prioritu. Chraňte své hnízdo a své blízké . Vaše vládnoucí planeta, Pluto, bude v neděli trigonovat Slunce. Využijte léčivou energii tohoto tranzitu!

Střelec

V pátek bude Měsíc Blíženců v konjunkci s Marsem a rozdmýchá spící vášně ve vašem vztahu. Využijte tento tranzit k tomu, abyste trochu zatřásli svým vztahem! Vyhněte se hádkám a užívejte si vazby a intimitu se svým partnerem. V sobotu trigon mezi Měsícem a Saturnem ve vašem komunikačním sektoru podporuje dialog a kompromisy a pomáhá vám vytvářet společné plány do budoucna. V neděli vás opozice mezi vašimi vládnoucími planetami, Jupiterem a Merkurem, přiměje žonglovat mezi romantikou a přátelstvím.

Kozoroh

V pátek vám konjunkce Měsíce v Blížencích a Marsu dodá potřebný impuls k tomu, abyste podnikli něco důležitého v práci. V sobotu vám trigon mezi vaší vládnoucí planetou Saturnem a Měsícem pomůže správně se rozhodovat o penězích a práci, zvláště pokud jste na pokraji vyhoření. Trigon mezi Sluncem a Plutem ve vašem prvním domě zvyšuje vaši sebeúctu a sebevědomí.

Vodnář

V pátek bude Měsíc v Blížencích v konjunkci s Marsem ve vašem sektoru lásky a vášně , což vám dá potřebný impuls k tomu, abyste otevřeli své srdce a vyznali své city osobě, která se vám líbí! V sobotu vám trigon mezi Saturnem a Měsícem zvedne sebevědomí a pomůže vám vypořádat se s problémy, se kterými jste si dříve nevěděli rady. V neděli zvyšuje opozice mezi Merkurem a Jupiterem vaši touhu cestovat.

Ryba

V pátek může konjunkce Měsíce v Blížencích a agresivního Marsu způsobit drama! Dávejte si pozor, abyste se nepletli do problémů a hádek jiných lidí. V sobotu vám trigon mezi Měsícem a Saturnem pomůže jasněji vidět budoucnost, na kterou míříte , abyste ji mohli začít tvořit. V neděli přináší trigon mezi Plutem a Sluncem léčivou energii do všech vašich vztahů.