Rodrigo nebyl se svým vzhledem spokojený a nedávno se rozhodl zveřejnit svou fotografii, na níž ho lze spatřit před absolvováním plastických operací. Rodrigo byl ve škole šikaně a děti se mu posmívali i kvůli jeho vzhledu.

Jelikož se v té době jeho rodiče rozváděli, nechtěl jejich zatěžovat a proto o své šikaně mlčel. Tato křivda v něm však zůstala a byla jedním z hlavních hnacích motorů k jeho radikální změně. Mladý Brazilec tvrdí, že tělo ve kterém se narodil nebylo jeho a proto se rozhodl změnit ho tak, jak si to vysnil. Prohlašuje se za zástupce nové generace moderní společnosti, kde by každý měl mít svobodu rozhodnout se být tím, kým chce být.

Rodrigo svou první plastickou operaci podstoupil v roce 2000 a i když jich má za sebou už 58, zde jeho cesta nekončí. Na své operace minul již více než 490 000 dolarů. Mladík plánuje zastavit proces svého stárnutí pomocí kmenových buněk.

Jeho snem je zůstat stále mladý a uchovat si svůj umělý vzhled. Podobnost Rodriga před a po operaci je skoro nulová. Tento mladý muž investoval vše do své přeměny, aby se konečně mohl mít rád.

Zdroj:Najky.sk