VÁHY

Milé Váhy, období do konce podzimu vám v lásce přinese mnoho dobrého. V oblasti lásky se vám stane mnoho kouzelných a krásných věcí a po dlouhé době si začnete užívat štěstí lásky.

ŠTÍR

Milí Štíři, bohužel do konce podzimu se budete muset rozloučit s lidmi, bez kterých si nyní nedokážete představit svůj život. Někteří lidé vás zradí různými špatnými způsoby. Čeká na vás mnoho důvodů ke smutku.

STŘELEC

Vážení střelci, v období do konce podzimu budete mít možnost vrátit se do starých kolejí. Váš bývalý partner se vrátí do vašeho života a ten člověk začne dělat zázraky, aby s vámi navázal nový vztah. Je před vámi důležité rozhodnutí.

KOZOROH

Milí Kozorozi, období do začátku zimy vám přináší spoustu peněz. K penězům se do konce podzimu dostanete velmi snadno a různými způsoby. Jisté je, že vás žádné finanční problémy nečekají.

VODNÁŘ

Milí Vodnáři, váš život bude v nadcházejícím období krásnější. Stane se krásnějším, protože na vás čeká tolik úžasných věcí. Období do konce podzimu vám přinese události, které vám dají mnoho důvodů k radosti.

RYBA

Milé Ryby, o vaši lásku a důvěru začne v období do konce podzimu bojovat člověk, kterého znáte dlouho. Pochopíte, že jeden člověk vás vůbec nevidí jako kamaráda, ale chce vás ve vztahu po svém boku.