Jelen (21.5.-20.6.):
Jejich hlavními charakteristickými rysy je energie, mobilita a ostražitost. Jsou to lidé, kteří rádi podstupují risk, jsou odhodláni a odvážní. Dosahují vysoké cíle, ať už v osobním životě nebo v kariéře, kde se nacházejí na nejvyšších příčkách. No jsou příliš temperamentní a občas reagují příliš prudce. Jejich šťastný den je úterý, číslo 11 a barva bílá.

Datel (21.6.-21.7.):
Takový lidé jsou mazaní v dobrém slova smyslu a mají dobrou intuici. Mají také výborné analytické schopnosti a jsou dobrými psychology, ale občas jsou příliš tvrdohlaví, což někdy hraje proti nim. Rádi se nacházejí v centru pozornosti, ale nikdy si nikoho k sobě moc nepřipustí. Nesnášejí, když je někdo lže, nebo je vůči nim neuctivý. Jejich šťastným dnem je neděle, číslo 29 a vínová barva.

Losos (22.7.-21.8.):
Lidé narození v tomto období vždy kráčejí s dobou a mají skvělý vkus. Jsou kreativní, inteligentní a veselí. V robotu, podnikání a politice se jim vždy daří, protože si vždy snadno najdou společný jazyk s druhými lidmi a jednoduše ovlivní jejich myšlenky. Mají rádi ve všem pořádek. Jejich šťastným dnem je pátek, číslo 6 a barva tyrkysová.

Pokračování na další straně…