Přišla o miliony.

Svou roli může hrát i to, co málokdo tuší: za reklamu tehdy rodiče děvčátka, jejíž matka pochází z Ukrajiny, měli od modelingové agentury dostat směšných 24 tisíc korun. Tři roky po natáčení jejich ale ještě neměli v kapse, nakonec jim jejich vyplatil sám výrobce.

V dnešní době by si přitom dokázali prosadit, aby výrobce tradičního českého kolového nápoje platili honorář za každý rok vysílání, takže by klidně mohla být jejich dcera milionářka, tehdy to ale nebylo možné.

Jak se natáčelo.

A jak vůbec oblíbená reklama vznikala? V lese na Mladoboleslavsku. Sníh byl umělý, kanec ale živý. A i když v reklamě dvojici honí, ve skutečnosti šlo o plachého tvora, kterému se ani nechtělo ven z klece. Muselo se několikrát dotáčet ai kvůli tomu se celé natáčení protáhlo na několik dní.

Reklama samotná je obyčejná, není v ní nic speciálního, ale divákům se perfektně trefuje do předvánoční nálady, navíc za roztomilost by Sandra měla pravidelně dostávat Oscara.

Toto se zkrátka podařilo, a tak se s reklamou budeme setkávat ještě mnoho dalších let, i když už bude mít Flemrová vlastní malé holčičky, nebo až bude dokonce i babičkou …

Zdroj:Magazinskandal