Lev
Někdy se Lvi rozzlobí jen tak. Vrčí a všem připomínají, že jsou králové. Zlobí se, když se jim něco nedaří, jak chtěli, tedy dost často. Nejlepší způsob, jak uklidnit Lva, je přiznat, že jste se mýlili, a požádat o odpuštění.

Panna
Panna reptá v návalu vzteku. Pokud je silně rozzlobíte, pak může být vaše tělo nalezeno přibité u vchodu do vašeho domova, aby ostatní v budoucnu přemýšleli o tom, čím stojí za to rozzlobit Pannu. Nemohou nic dělat – jsou zcela pohrouženi do vzteku, nadávají na všechno a všechny kolem, kromě sebe.

Váhy
Váhy jsou diplomatické a naštvané, nechává si to pro sebe. Mohou sdílet s rodinou a přáteli, ale pouze v extrémních případech. Tito lidé se bez jakýchkoli pochyb umějí ovládat.

Štír
Štíři jsou naštvaní sami v sobě, zažívají neuvěřitelnou smršť emocí. Viníka obvykle čeká strašná budoucnost a nikdy nekončící pomsta. Chcete-li ze sebe odstranit toto prokletí, musíte Štíra upřímně požádat o odpuštění.

Střelec
Střelec ve chvíli hněvu řeknou, co si myslí. V hádce se nebudou rvát – prostě všechno řeknou svému protivníkovi do očí. Za zmínku také stojí, že Střelci vůbec nemají moc pod kontrolou své emoce.

Kozoroh
Když jsou tito lidé naštvaní, začnou hysterčit a změřit se. To je docela vzrušující, ale nesnažte se jim to ukazovat, jinak to okamžitě dostanete do obličeje nebo na záda. Existuje další typ Kozoroha, flegmatik a důstojně naštvaný.

Vodnář
Vodnář je velmi rozzlobený … chytrý. Jejich hněv je užitečný, protože vyvolává introspekci a hluboké zamyšlení. Stahují se do sebe a vracejí se až po dlouhé době.

Ryby
Ryby při hněvu produkují obrovský příval emocí. Nejprve se zahřejí, pak se vaří a pak dojde ke skutečné explozi. To lze vyjádřit velmi různými způsoby, protože skutečně emocionální povaha Ryb se vymyká logice.

Zdroj.pomada.cc