Únor
Ženy, které se narodily v únoru mají trochu abstraktní myšlení, což je důvod, proč zůstávají mnohokrát nepochopené. Bývají často náladové, proto pokud chcete s nimi vycházet, měli byste být trpěliví. Tyto ženy jsou také velmi romantické a udělají hodně pro osoby, které milují. Pokud jim lásku dokážete opětovat, znamená to pro ně hodně. Osobě, která je však zradí, nedokáží odpustit. Ženy narozené v tomto měsíci oblibě také dlouhý spánek.

Březen
Březnové ženy jsou bezstarostné – dokud je někdo nevyvede z míry. Tyto příslušnice něžného pohlaví jsou loajální a oddané, ale v případě, že jejich rozhněváte, je se vším konec. Obvykle mají silné charisma i šarm a jsou opravdu okouzlující. Pouze skuteční muži je mohou ocenit. Měli byste také vědět, že žít s březnovou ženou je opravdovým potěšením. Avšak nezamilují se tak snadno, protože nenaletět na mužské triky.

Duben
Ženy, které se narodily v dubnu, jsou skutečnými diplomaty. Komunikace je jejich nejsilnější zbraní. Někdy jsou tyto ženy náchylné k sebelítosti. Bývají také velmi žárlivé. Nicméně, jakmile si muž získá jejich důvěru, je nejšťastnějším na světě. To je částečně proto, že se otevřou pouze těm, kteří si je získají.

Pokračování na další straně…