Sanel však už rozhodně není malinké miminko, jak byl před rokem, roste z něj pěkný šuhajko. Přestože rodiče jeho tvář nechtějí na sociálních sítích příliš ukazovat na veřejnosti ho rozhodně neskrývají. Nyní však přece jen trochu upustili ze své přísnosti a ukázali Sanelka alespoň z profilu. No netušili, co tím způsobí.

Když fanynky spatřili malého Sanelka, hned se začala velká polemika, na koho se mrňous podobá. Mnohé z nich tvrdili, že Sanel je zatím celá maminka, některé připustily, že přece jen něco z podoby zdědil i po tatínkovi. A našli se i fanynky, které tvrdily, že po máminy má jen oči a jinak je celý tatínek. Nuže, aby se ani jednomu z nich nedála křivda, a pak …

Mnozí fanoušci si mysleli, že Rytmus drží v náručí Jasmininho synovce. A pak to jedna fanynka “zabila”, když v komentáři napsala toto: “Vždyť to není Sanel, vždyť on mě tmavé vlásky 😂, to je úplně jiný chlapeček na foto.” Další ještě dodala, že Sanel je více opálený, a trochu menší. Nuž, zjevně si malého Sanela spletli s jeho bratrancem, který je o nějaký ten měsíc starší a také trošičku větší. A co si myslíte vy? Je chlapeček na fotce Sanel nebo ne?

Zdroj:Casprezeny.sk