Schovává před vámi telefon

Dříve vám na jeho chování nic podezřelého nepřišlo. Když šel do sprchy, nechal mobil klidně na stole. Večer mu zprávy nechodily, ani neutíkal volat ven. Teď je vše jinak – mobil před vámi schovává, jakoby střežil státní poklad a bez dozoru jej nenechá nikde. V noci pod peřinou tajně píše esemesky. Pokud se partner takto chová, měl by se vám v hlavě rozeznít varovný signál – právě toto často dělají nevěrníci!

Změna chování k vám

Kromě výše zmíněných změn v jeho chování se také může proměnit jeho vztah k vám. Jistěže se k vám nebude chovat jako před dvaceti lety, kdy jst

e se seznámili, ale proměnu také nečekáte. Na vás a na rodinu přestane mít čas, což pravděpodobně svede na práci. Pokud vám dřív nosil květiny či drobné dárky, zřejmě je moc často neuvidíte. Někteří muži ale nevěru řeší i naopak. Mají pocit viny, a tak partnerce nosí květiny, které dřív nedostala ani na narozeniny. Každopádně všechny prudké změny v chování mohou milenku v pozadí značit.

Změna chuti na sex

Pokud má partner milenku, nemusí to nutně znamenat, že utne veškeré milostné radovánky s vámi, ale téměř vždy dojde ke změně. Buď se jeho chuť na sex výrazně sníží, nebo naopak zvýší. V každém případě to přijde náhle a vy nevíte, co se děje. Může také ztratit zájem o sex úplně, nebo se při milování tvářit nepřítomně, jakoby myslel na něco (či někoho) jiného. I v tomto případě pozor, možná má milenku!


Syndrom prázdného telefonu

Nevěrní partneři a partnerky také často kompletně mažou historii volání a zpráv, aby měli jistotu, že na nic nepřijdete. I na to si dejte pozor.

Zvýšená pozornost a dárky

Výčitky svědomí (a strach z případného prozrazení) často vedou partnery a partnerky k nezvykle velké pozornosti vůči svému protějšku. Je to způsobeno nejen výčitkami svědomím, ale i tím, že si vás protějšek chce „pojistit“ pro případ, že nevěra bude prozrazena (nebo se vám ji chystá oznámit). Je těžké opustit někoho, kdo vás tolik miluje a zrovna zaplatil dovolenou na Kanárech.

Častější hádky

Jak poznat nevěru? Ač to zní paradoxně, zahrnování pozorností může jít také ruku v ruce s hádkami. Vnitřní rozpolcenost vašeho protějšku ho vede k větší náladovosti a potřebě se hádat a řešit i drobná nedorozumění hlasitou hádkou.

Hádky končí zmínkami o rozchodu

Pokud se s protějškem začnete hádat, je dost možné, že hádku budou provázet zmínky o úplném konci vašeho vztahu. Nemusí to ovšem platit vždy. Někdy odchodem vyhrožuje i oartner, který prostě ve vztahu nešťastný, aniž by byl nevěrný.

Partner se vám odcizuje

Jak poznat nevěru? Partner se vám začíná odcizovat. Začne se zamykat v koupelně, neříká vám „miluji tě“ a přestane vyhledávat společné chvíle, kdy jste spolu jen vy dva. Neustále o něčem přemýšlí a když na něj promluvíte, jako byste ho otravovali a unavovali. Už ho nezajímá, co jste dělala přes den a ani vám se již s ničím nesvěřuje. Jede si tzv. svoje.

Začne více žárlit

Nikdy nežárlil a najednou vás začne obviňovat, že jste byla příliš dlouho v práci nebo s kým jste byla na obědě? Začne vám kontrolovat mobil? Ačkoli si v první fázi můžete myslet, že vás třeba začal více milovat a bojí se, že by vás mohl ztratit, dejte si na takové chování pozor. Mnohdy totiž výčitky svědomí nevěrného partnera vedou k tomu, že více podezřívá také vás. Anebo se prostě jen snaží najít něco na vás, čím by si vlastní nevěru ospravedlnil. „Já jí podvádím, ale ona mě také“.

Nebere vás mezi své známé

Dříve jste spolu chodili všude spolu, ale nyní si již nepřeje, abyste za ním chodila do práce. Nebo na golf. Nebo do oblíbených restaurací. Nezve již k vám domů své přátele? Možná je to proto, že o jeho nevěře (s velkou prvaděpodobností) někdo z jeho přátel, spolupracovníků či známých ví. A nechce se vystavovat ritiku, že byste mohla něco poznat z jejich jiného chování.

Image result for konec manželství

Zdroj.Kafe