Nic jsem neříkala, čekala jsem na narozeniny svého manžela, což bylo o několik měsíců později. Mnozí z vás se možná ptají, proč jsem musel tak dlouho čekat, když jsem věděl, že podvádí, protože jsem potřeboval důkazy a musel jsem najít jiný byt.
Když jsem se zeptal svého manžela, jak chce oslavit své narozeniny, odpověděl, že nechce hosty, chce jen oslavit se svými kolegy.

Mezitím jsem našel ve skříni 1 láhev šampaňského a 2 sklenice, pak jsem udělal to, co by každá žena udělala na mém místě, odešel jsem z domova. Řekla jsem manželovi, že musím z města odejít do práce. Proto nebudu doma v den jeho narozenin, budu pár dní pryč, dokonce mě to trochu mrzí.

Abych splnil svůj plán, pozval jsem také její rodiče, sestru a několik přátel na narozeniny mého manžela. Řekl jsem jim, že ho chci překvapit dortem a svíčkami. Jak dobře to zní?

Vedle našeho domu jsme se setkali s hosty v 8:30 ráno, abychom překvapili mého manžela před prací. Nastoupili jsme do výtahu pro 8 lidí, a když jsme se dostali ke dveřím, otevřel jsem je klíčem. Vešli jsme potichu dovnitř. Všichni byli překvapeni, včetně mého manžela, který seděl u stolu s „přesčasem“, který vypadal velmi mladý a vysoký. Tchýně upustila dort, moje švagrová a můj tchán začali na mého muže křičet. Také jsem předstíral, že věci nečekaně porozuměl, jeho přátelé nedostali ani slovo. Nyní jsem měl manžela, začal plakat a křičet na to, co jsem udělal. Jeho nová přítelkyně chtěla ve spěchu odejít. Ten den jsem se přestěhoval do pronajatého bytu a rozvod rychle postupoval, takže teď mohu konečně žít šťastný a vyrovnaný život.

Zdroj:blikk