Strašný den musela vydržet 17letá školačka, kterou přišli navštívit čtyři kamarádi. Důvod konfliktu není hlášen, ale všichni čtyři zaútočili na majitele bytu. Její přátelé ji zbili, oholili jí vlasy a polili ji zářivě zelenou. Ale nezastavili se tam: zločinci přinutili oběť k orálnímu sexu a střídavě se na ni vyprázdnili.

Zdálo se jim to však nedostatečné – zatáhli oběť do vany a znásilnili ji sprchovou hlavicí se zapnutou horkou vodou. Když si sadisté ​​užili dost zábavy, vzali z domu nějaké cennosti a zmizeli. Oběti se podařilo zavolat sanitku, která ji odvedla do nemocnice. Podle předběžného závěru lékařů nebude moci mít děti.

Pak dívka šla na policii. Policisté zjistili, že šikany se zúčastnily dvě školačky ve věku 16 a 17 let. Pomohli jim dva dospělí přátelé – Marina a Anastasia. 

Všichni čtyři byli zadrženi ve stejný den. Trestní případy byly zahájeny na základě článků o mučení a násilných sexuálních aktech. Jedna z násilnic zůstala na svobodě – je těhotná, další tři čekají na rozhodnutí o jejich osudu ve vyšetřovací vazbě.

Zdroj:life.ru