Stala se proslulou po celém městě Přátelství Snussena a Tini se díky Torgeilovým snímky stalo velmi oblíbené na sociálních médiích. O úžasných přátelích začaly noviny psát po celém světě a dokonce mají i vlastní stránku na Facebooku. „Když jsme video se Snussenem a Tini umístili na náš kanál na YouTube, najednou byl o ně velký zájem z celého světa.

Od té doby Torgeir využívá pozornost Snusena a Tinni k boji proti průmyslu zpracování kožešin. „Lišky jsou svým chováním a osobností jako psi. Je mi smutno při pomyšlení na miliony lišek, které stráví celý život v klecích. Jsem si jistý, že žádné lišce, dokonce ani Tinni, by nebylo dobře žít ve velmi malém prostoru na kožešinové farmě,“ napsal na facebookovou platformu. Pro Daily Mail položil otázku, jaký to má všechno význam?

„Proč musí být některá zvířata uzavřená v malých klaustrofobických klecích bez svobody, jen proto, že lidé chtějí vypadat dobře?“ Tinni se stala dospělou liškou, nyní pravděpodobně žije daleko a pomáhá krmit svá mláďata jako všechny lišky. Stále přichází k Torgeirovu domu, ale teď má svůj vlastní život se všemi radostmi a povinnostmi.