Váhy

Váhy jsou považovány za nejsofistikovanější znamení zvěrokruhu, s vynikající chutí a jemnou citlivostí. Vysoká inteligence způsobuje, že se Váhy pro někoho zblázní. Zamilujete si sugestivní prvky, jako je sexy spodní prádlo, hudba, čokoláda a hry. Nejlepší partneři: Beran, Blíženci, Lev, Střelec.

Štír

Štír má pověst vášnivého , chlípného a sexy. Jste fanouškem RPG her? Kvůli silným emocím často nedokážete ovládat své vlastní touhy. Nejlepší partneři: Býk, Lev, Štír, Ryby.

Střelec

Střelci jsou v ložnici okouzlující, laskaví a něžní. Máte rádi vše spontánní, zvláště pak v ložnici nesnesete monotónnost. Když jste single, jste neuvěřitelně koketní a máte sklony k flirtování. Nejlepší partneři: Lev, Beran, Blíženci, Vodnář.

Kozoroh

Stejně jako Štír má Kozoroh pověst jednoho z nejvíce sexy znamení, ale zároveň velmi smyslných. Netrvá dlouho a libido Kozoroha se probudí. Nohy jsou nejcitlivější erotogenní zóny. Nejlepší partneři: Rak, Býk, Kozoroh, Panna.

Vodnář

Vodnáři jsou v ložnici impozantní a netradiční. Užíváte si svádění, ale nedokážete se uvolnit a zcela se vzdát moci. Jste vynalézavý milenec, ale rozhodně potřebujete cítit vzrušení svého partnera . Nejlepší partneři: Blíženci, Vodnář, Střelec, Panna.

Ryba

Ryby jsou velmi společenské a klidné, přitahují svou jemnou a romantickou energií. V posteli jste romantická, smyslná a hravá a vaše jedinečná povaha opravdu oceňuje kreativní partnery. Nejlepší partneři: Štír, Rak, Panna, Váhy.