postup:

Jako první si v míse vyšleháme vajíčka s cukrem. Přidáme vařící vodu a dále šleháme. Mouku smícháme s kakaem a práškem do pečiva. Následně metličkou vmícháme do těsta. Plech si vyložíme pečícím papírem, vlijeme hmotu a pečeme v předehřáté troubě při 180 stupních asi 30 minut.

Po upečení si korpus překrojíme ostrým nožem na dvě poloviny. Jednu vložíme do vyššího plechu. Připravíme si první krém tak, že si nejprve vyšleháme žloutky s cukrem. Následně hmotu chvíli mícháme metličkou nad párou, dokud trochu nezhoustne. Necháme vychladnout. Změklé nakrájené máslo si vyšleháme mixérem a přidáme vychladlou hmotu ze žloutků a cukru. Vyšleháme spolu do kompaktní hmoty.

Nyní se pustíme do přípravy druhého krému. Do mísy vlijeme mléko, přidáme pudink, cukr a vanilkový cukr. Smícháme a vaříme dokud nezhoustne. Necháme vychladnout. Po vychladnutí smíchejte první krém s druhým. Rovnoměrně natřeme na polovinu korpusu, kterou jsme si vložili na plech.

Je čas na přípravu druhého korpusu. Bílky si vyšleháme s cukrem. Přidáme arašídy, mouku a smícháme spolu. Připravíme si opět hlubší plech, na který jsme si dali pečící papír a vylijeme něj tuto hmotu. Vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 25 minut.

Arašídový korpus po upečení necháme jemně vychladnout a následně jím přikryjeme vrstvu krému, kterou jsme natřeli na první korpus. Opět navrstvíme krém a přikryjeme druhou částí kakaového korpusu. Necháme odpočívat v ledničce.

Mezitím si připravíme polevu. Do misky si nalámeme čokoládu, přidáme máslo a mléko. Vložíme do mikrovlnné trouby na 1 – 2 minuty. Polevu rozetřeme na vrch koláče a necháme v chladničce tuhnout 6 hodin.

Zdroj:https://www.youtube.com/watch?v=QoHJmOMIG1I