Tento lék je v Americe nyní určen pouze pro vážně nemocné pacienty, v lehčích formách by se neměl užívat.

A USA to nikde prodávat nechtějí. Američtí lékaři sdílejí obavy ze sezónnosti koronaviru.

Epidemiolog se také domnívá, že za pět až deset let bude koronavirus způsobovat jen mírnou rýmu.

Na otázku,  že velká část Ukrajinců věří, že koronavirus je spiknutí zedníků s „reptiliány“, ale ve skutečnosti se nic hrozného neděje , specialista odpověděl:

„Řeknu: noste masky.“ Za prvé, masky snižují dávku viru, která může být přijata od hostitele, takže onemocnění bude méně závažné. Za druhé, a to je nejdůležitější, masky jsou potřeba k ochraně ostatních. Pokud nebudete nosit roušky, nakazíte své staré lidi – otce, matku, tchána, tchyni a ti zemřou.

Ano, nelíbí se mi to, ano, je dusno. Masky ale nejsou nejtěžší test. Čtyři roky jsem pracoval v Koreji. Všichni si tam při vstupu do metra nasazují masky. Brání se, nechtějí dýchat parazity, kteří jsou v davu. A z nějakého důvodu je to u nás považováno za násilí na jednotlivci.

A tady je další věc: mluvit o spiknutí je dobré, pokud nevidíte samotnou nemoc. Ale jakmile se nakazí soused, jak začne mít zápal plic, ze kterého se měsíc nevyhrabe, tak o „reptiliánech“ není chuť mluvit.

To, co se nyní děje na Ukrajině, je relativně nízká nemocnost a nízká úmrtnost. Cenit si! Vyvětrejte prostor, umyjte si ruce a chraňte dýchací soustavu.

Neexistují žádní „reptiliáni“, bude vakcína. Nejprve ale musíme překonat nadcházející sezónu,“ shrnul Favorov.

Zdroj.mylife24.site