LÁSKA A VZTAHY
Horoskop na rok 2020 říká, že následující období bude svědkem některých nejdůležitějších událostí Kozorohů v oblasti osobních vztahů. Kvůli negativnímu Merkuru se můžete rozloučit s osobou, která vám byla blízká. Ve stejné době, příznivý Saturn, patron vašeho znamení, může zmírnit negativní vliv Merkuru a vy zažijete pouze pozitivní události jako osudové setkání, návrh, svatbu, narození dítěte. Mějte na paměti, že štěstěna je na vaší straně, proto buďte blížícím se změnám otevření.

Pokud jste stále bez partnera, v tomto roce ho začněte hledat. Nejvhodnějším řešením pro vás bude někdo z vašeho okolí. Nebojte se být prvním, kdo jedná; ostatní čekali na vaši iniciativu dlouhou dobu. Hlavním kritériem výběru v tomto roce by měla být fyzická přitažlivost. Zní to divně, protože jsme k opačnému pohlaví přitahováni zejména na základě společných zájmů a romantických pocitů, ale v tomto období vás povede pouze odpověď těla. Důvěřujte tím signálem.

Kromě toho je ještě jedna věc, které je v roce 2020 třeba věnovat pozornost. Mluvíme o oslabení Marsu, jehož agresivní energie bude omezena dominantními a klidnými prvky Země a vody. To znamená, že budete váhat při každém důležitém rozhodnutí a zmocní se vás pochybnosti o správnosti vaší cesty. Ale nebojte se toho. Pamatujte, že pokud existují pochybnosti, vaše instinkty jsou správné.

Pokračování na další straně…