Brooklyn se přestěhoval do nemocnice Cincinnati a často jsem bydlel v nedalekém hotelu, kdyby porod začal spontánně. Cestoval jsem tam a zpět a mezitím jsem se staral o naše dvě děti, Sophie a Lili.

Okamžik přišel 8. července, porod byl naplánován na tento den. Pouhých 15 minut před císařským řezem proběhla poslední konzultace s lékařem. Diskutovali jsme, že dítě dostane kyslíkovou trubici a kdy nastane okamžik, kdy ho můžeme bezpečně nechat jít do nebe.

Ale hádejte, co se stalo? U zrodu drobného pláče, nejvzácnějšího hlasu, jaký jsem v životě slyšel. Náš malý chlapec, Charlie Edward Schnarr, byl na jednotce intenzivní péče až do včerejška, kdy jsme se mohli vrátit domů. Krásné, normální dítě, dělá všechno, co dítě v takové době dělá. Dutina lebky je trochu větší, ale toto bude často kontrolováno.

Jak se to mohlo stát? Lékaři řekli: „Nemůžeme poskytnout lékařské vysvětlení toho, co se tady stalo.“

Malý mozeček nějak našel způsob, jak uvolnit blokádu, která způsobila hodně mozkové vody. Nebo jen jiným způsobem, jak váš mozek vyčerpává vaše tělo.

Nedokážu ani spočítat, kolikrát jsem v posledních týdnech slyšel slova „božský zásah“ a „zázrak“.

Sestry a lékaři s desítkami let zkušeností byli šokováni, ale velmi šťastní. Díky „dominovému efektu“ se za nás modlili rodinní příslušníci, přátelé, známí, kolegové i neznámí lidé. Jsem si jistý, že se za nás takto modlily tisíce lidí.

Jsem racionální člověk, který věří ve vědu a lékařské technologie. Ale vím jistě, v hloubi duše plně věřím, že nám tady Bůh pomohl.

Všem ze srdce děkuji za povzbuzení, e -maily, které na nás myslely, pohlednice, dopisy a všechna vyznání lásky. Modlitba byla velmi silná, Bůh existuje a stále dělá zázraky.

Bůh ti žehnej. Nicku. „

Nezapomeňte to sdílet, aby to viděli ostatní!

Zdroj:hazipatika.com