Kdo mohl být otcem malého syna Liny Mediny?

Časná puberta částečně vysvětluje, jak mohla Lina Medina otěhotnět . To ale samozřejmě vůbec nevysvětluje vše, protože k otěhotnění potřebovala někoho jiného. A šance, že dítě bude otcem dítěte, které mělo také stav předčasné puberty, je velmi malé.

Lina nikdy neřekla ani svým lékařům, ani úřadům, kdo je její otec nebo co se jí přesně stalo, ale vzhledem k tomu, jak mladá byla, možná sama odpověď neznala.

Doktor Escomel řekl, že holčička „nemohla dát přesnou odpověď“, když se jí zeptali na jejího otce.

Tiburelo , Medina je otec, který pracoval jako stříbrníka, byl krátce zatčen pro podezření ze zneužívání své dítě. Nakonec byl ale propuštěn a obvinění proti němu byla stažena, protože nenašli žádné důkazy ani svědectví, která by ho pohnala k odpovědnosti. Tiburelo ze své strany rozhodně popřel, že by někdy svou dceru znásilnil.

Lina Medina, nejmladší matka na světě: bylo jí 5 let, když porodila své dítě

Nejmladší matka na světě stále neprolomila mlčení

Poté, co se těhotenství Liny Mediny stalo známou skutečností, případ přilákal lidi po celém světě.

Peruánské noviny nabídly Lině a její rodině tisíce dolarů za rozhovor a natočení dívky, ale bez úspěchu. Oslovili je také novináři ze Spojených států, aby o příběhu informovali, ale také se jim nepodařilo přesvědčit rodinu k rozhovoru, i když jim bylo dokonce nabídnuto, že cestu do Spojených států zaplatí. Rodina Medina však odmítla mluvit na veřejnosti.

Vzhledem k neuvěřitelným okolnostem Medinovy historie a jeho averzi vůči veřejnosti bylo možná nevyhnutelné, že někteří obviní rodinu, že celá věc byla jen podvod.

To se však nezdá pravděpodobné. Během uplynulých 80 let se Lina ani její rodina nepokusili z příběhu vytěžit a lékařské záznamy poskytují dostatek důkazů o tehdejším stavu malé dívky.

Během těhotenství byly pořízeny pouze dva snímky Liny Mediny a pouze jeden z nich byl publikován mimo lékařskou literaturu.

Spis obsahuje také četné zprávy od ošetřujících lékařů a také rentgenové snímky jeho břišní dutiny, které ukazují kosti plodu vyvíjejícího se v jeho těle. Fakt těhotenství potvrdil i krevní test. A všechny články publikované v literatuře bez problémů prošly recenzním řízením.

Nicméně, Medina odmítl všechny žádosti o rozhovor. Po zbytek života se vyhýbal publicitě a odmítal poskytovat rozhovory ani mezinárodním tiskovým agenturám, ani místním novinám.

Co se stalo s Linou Medinou později?

Zdá se, že Lině Medině se dostalo dobré lékařské péče, zvláště ve srovnání s tehdejšími okolnostmi, a její malý syn byl také zdravý. Porod proběhl císařským řezem, protože i přes nezvyklé rozšiřování kyčlí dívky na její věk, pravděpodobně nemohla porodit své dítě přirozenou cestou.

Chlapec se jmenoval Gerardo , lékař, který Linu jako první vyšetřoval . Když byli propuštěni z nemocnice, oba se vrátili do rodinného domu v Ticrapo.

Dva roky po porodu dostal specialista na péči o děti z Kolumbijské univerzity Paul Koask povolení k návštěvě rodiny Mediny. Koask zjistil, že nejmladší matka světa „má nadprůměrnou inteligenci“ a malý chlapec je „úplně normální“.

„Lina se k dítěti chová jako ke svému malému bratrovi a tak se k situaci staví i zbytek rodiny.“ Koask hlášeny .

Porodník s názvem Jose Sandoval , který napsal knihu o případu, řekl Lina raději hrát s její děti spíše než její dítě. Gerardo vyrostl ve víře, že Lina poznala pravdu ve věku 10 let, když její sestra Lina .

Gerardo byl většinu svého života zdravý, ale zemřel na kostní onemocnění v relativně mladém věku v roce 1979, ve věku 40 let.

Pokud jde o Linu Medinu , není známo, zda je stále naživu. Po šokujícím těhotenství žila poklidným životem v Peru. V dospělosti pracovala jako sekretářka u lékaře, který porod vedl, a z peněz, které dostala, si mohla zaplatit studium. Přibližně ve stejnou dobu se mu také podařilo pokrýt Gerardovu školní docházku.

Později, na začátku 70. let, se oženil s mužem jménem Raúl Jurado a ve svých 30 letech mu porodil druhého syna. V roce 2002 byli Medina a Jurado stále manželé a žili v chudé čtvrti v Limě.

Lina Medina se celý život vyhýbala veřejnosti a byla snad nejlepší. Pokud ještě žije, je mu nyní 88 let.

Zdroj.allthatsinteresting.com