Mámino rozhodnutí způsobilo skutečnou bouři

Lékaři přesvědčují matky, že stojí za to kojit děti po dobu od šesti měsíců do dvou let. Je to dobrý a zdravý zvyk, který určitě praktikuje většina.

Manželka rappera Ice-T Coco Austin oznámila, že krmí své pětileté dítě! Do sítě byla uvolněna fotografie, která mluví sama za sebe. Můžeme vidět odhalená prsa ženy a dcery, která se v nich mazlila. Pro mnoho lidí je to hrubá nadsázka!

Chování celebrity je silně komentováno. Spousta lidí věří, že žena se chce jen pochlubit svými bohatými prsy, a tím na ni zaměřuje pozornost. Jiní věří, že to bude mít negativní vliv na zdraví dítěte. Maminka tvrdí, že je dítěti poskytována pestrá strava, a maminčino mléko je „jen čas od času malá svačinka“. Dívka miluje steaky a hamburgery. Austin přesvědčuje:

„Proč bych jí to měl brát?“ Pokud to nechce, dobře, tady říkám stop. Ale neřeknu jen ne. Věř mi, nebude jí 16 a neřekne: „Mami, můžu dostat sýkorku? A pak auto? “ Přijde čas, kdy řekne: „Dobře, mami, tohle už nepotřebuji.“ Stále mě chce, tak to prostě přijímám. “

Co si o tom myslíš? Dejte mi vědět do komentáře!

ZDROJ: POPULAR.PL