1_výsledek

Můj syn měl sukně, i když jsme šli do kostela. Když jsme šli do obchodu, nasadil si je. Nosil je ve vlaku a na pískovišti. V našem malém světě to nikdy nebyl problém. Samozřejmě jsme dostali otázky a odpovídali jsme na ně. Všechno bylo v pořádku. Do včerejška.

Včera jsme cestou do parku potkali muže, který chtěl vysvětlit, proč můj syn nosí sukni. Tohto muže jsme neznali, ale zdá se, že nás sledoval dlouho.

„Zajímalo by mě,“ řekl, „proč to děláš svému synovi?“

Ale ve skutečnosti ho to nezajímalo. Odpověď ho nezajímala. Chtěl jen, abychom oba věděli, že to, co můj syn dělá, to, co ho nechám dělat, je špatné.

„Neměla by ti to dělat,“ řekl mému synovi. – Jsi kluk. Je to špatná matka. To je týrání dětí. “

Vyfotil nás, i když jsem o to požádal, a začal vyhrožovat: „Teď to všichni budou vědět! Uvidíš! „

Zavolal jsem policii. Policie dorazila, sepsala zprávu a pochválila sukni svého syna. Ale teď má můj syn velké starosti, necítí se v bezpečí. Ptá se: „Vrací se ten člověk ještě? Je špatný? Řekne stále o mé sukni ošklivé věci? Bude i nadále fotografovat? “

Nevím, co na to říct. Jedno však vím jistě: nenechám se zastrašit. Nebudu se cítit zranitelný ani zastrašený. A nedovolím, aby zlí lidé řekli mému synovi, co by měl nebo neměl nosit.

Svět možná nemiluje mého syna takového, jaký je, ale já budu. Mým hlavním úkolem je zajistit, aby o tom nikdy nepochyboval. 

Budu křičet svou lásku.

Budu tvrdě bojovat za jeho právo bezpečně chodit po ulicích a oblékat si, co uzná za vhodné.

Ukážu všemi prostředky, že obraz, který si vybral pro sebe, je mi drahý a že jeho volbu vždy podpořím. Nezáleží na tom, co říkají ostatní, nezáleží na tom, kdo se ho snaží zastavit.

Naše rodina má nyní toto heslo: „Milujeme. Jsme laskaví. Jsme sebevědomí a vytrvalí. Jsme krásní a odvážní. Víme, kdo jsme. Zlí lidé nás nezmění. Svět nás nezmění – změníme svět “.

Je zřejmé, že syn převzal schopnost bránit svůj výběr od své matky. Když se matčin dopis rozptýlil po webu, někteří tleskali její odvaze, jiní dál odsuzovali.

Zdroj:adfave