Jednoho dne si Ina uvědomila, že Liza je pryč. Když se Liza uzdravila, odvezli ji do sirotčince. Moc se jí stýskalo, a tak se rozhodla ji najít. Když ji znovu uviděla, bylo jí jasné, že si ji chce adoptovat.Po zákonném postupu si ji konečně přivezla domů!

Lize byly v té době dva roky a byla trochu traumatizovaná.Ina se nevzdala a věnovala jí tolik pozornosti a lásky jako svým biologickým dětem. Byla si jistá, že se spoustou lásky a tepla se malému podaří překonat a zapomenout na temné dny.

Když Liza trochu povyrostla, matka ji přihlásila do taneční školy v naději, že se dívka osvobodí, získá sebevědomí a probudí její smysly. Bylo to zjevně skvělé rozhodnutí! Tancem, ale i láskou k nové rodině Liza rozkvetla v báječnou a šťastnou dívku!

Vzhledem k tomu, že Liza je tmavé pleti, ještě více vyčnívala mezi svými vrstevníky, takže byla často urážena. Je to však zadaná puberťačka, která má na kontě několik ocenění v soutěžích krásy a dokonce získala svou první práci v modelingu! Její neuvěřitelný příběh a modelingová kariéra ji proslavily po celém Rusku!

Brzy se o tom dozvěděla její biologická matka. Nyní, když je Liza slavná, matka se s ní pokusila spojit, ale nepodařilo se jí to. Liza je s případem obeznámena a obdržela spis o svých rodičích, takže je na ní, aby se rozhodla, zda se chce setkat se ženou, která ji nechala samotnou, na studené a špinavé podlaze domu, který opustila.