Nejmodernější metoda, kterou právě hojně používají v Thajsku, pracuje s pobřišnicí. Zákrok se provádí laparoskopicky, kdy se pobřišnice zevnitř stáhne do oblasti mezi konečníkem a močovou trubicí. Vytvoří se tam z ní kanál, který se zaslepí v délce patnácti centimetrů. 

Tato neovagína je velmi pružná a také se sama lubrikuje. Stydké pysky a poševní vchod se modelují z šourku a kůže penisu, klitoris opět vzniká z uzdičky a zbytku žaludu. Tento zákrok podstoupila právě Alvesová. Jessica tak stimulací tohoto neoklitorisu bude dosahovat orgasmus podobně jako mnoho jiných transgender žen.

Velmocí ve vaginoplastike transgender osob je právě Thajsko, kam každoročně míří tisíce transsexuálů, aby jim tam lékaři vytvořili genitálie, které jsou vizuálně téměř k nerozeznání od originálu. “ Laik to nepozná vůbec a lékař při bližší ohledání,“ tvrdí doktor Kamola Pnasritum, který Alvesovú operoval.

„Mám pocit, že jsem se v třiceti sedmi letech znovu narodila. Miluji svou vagínu. Ještě je trochu oteklá, ale je roztomilá,“ svěřila se deníku The Mail Jessica, která se v médiích proslavila dokumentům Human Ken Doll (Lidská panenka Ken), který mapoval její plastické operace, kterými ze sebe ještě jako Rodrigo dělala Kena. Plastika neovagíny v Bangkoku vyjde na cca 15,5-tisíce eur. Samozřejmě pro samoplátce, protože operaci nelze hradit ze zdravotního pojištění.

Zdroj.cas.sk