Srdečné znamení – Lev
Lidé narození ve Lvu mají své časy, kdy jsou příliš pyšní a příliš zaneprázdněni svými vlastními zájmy, ale jsou laskaví a upřímní, připraveni pomoci každému, kdo o jejich pomoc požádá a zaslouží si pomoc.

Lvi jsou na vrcholu znamení zvěrokruhu nejen proto, že mají odvahu bojovat za práva těch nejslabších a nejnespravedlivějších, ale také proto, že mají velkou duši. Když vám Lev slíbí, že vám pomůže, udělá to a udělá to z celého srdce.

znamení Berana
Navzdory tomu, že domorodci Beran jsou trochu chaotičtí a dělají nejrůznější chyby, mají velkou duši a nikoho nezklamou. Beran je upřímný, otevřený. Když mluvím s okolím, jsou bezprostřední a okamžitě se pustí do práce.

Do toho, co dělají, věnují hodně úsilí a sociální případy, děti s problémy nebo opuštěná zvířata jsou důvodem, proč bojují a nepřestanou, dokud se nevyřeší.

Váhy
Na třetím místě v čele nejsrdečnějších znamení je znamení Váhy. Rovnováha nenechává nikoho v nesnázích, zvláště když jde o známost. Rodák z Vah je empatický, emocionálně vyrovnaný, diplomatický a vynalézavý.

Vždy najděte řešení pro ty, kteří mají potíže. Vždy zasahuje u vážných případů nespravedlivých kolegů, napadených příbuzných, napadených přátel. Apeluje na policii, spravedlnost, na své peníze na účtu a přinese klid do života těch méně šťastných, s jejichž pomocí skočí.

Zdroj:esoteric