Rak:
Vůdce s vysokými nároky. Na první pohled se zdá, že tito představitelé se zranitelnou duší nemohou mít vedoucí vlastnosti. Ukázalo se však, že první dojem lže. Jsou výborně vybaveni všemi metodami manipulace s lidmi. Nikdy nejsou otevřeně konfliktní, ale jsou tak mazaní, že je nikdo nemůže chytit a odhalit v jejich nečestné hře.

Zpočátku se mohou nacházet ve stínu, ale časem se projeví všechny jejich vůdčí návyky. Je pro ně nesmírně důležité vidět hlavní cíl, který analyzují a zjistí, co musí udělat, aby ho dosáhli. Neustále se snaží dále rozvíjet své vůdčí schopnosti a tato dokonalost z nich dělá ještě lepších vůdců.

Střelec:
Pozitivní naladěn vůdce. Toto znamení začíná projevovat všechny své vůdčí kvality vždy během otevřeného boje s konkurencí. Když mají problém, snaží se mu buď vyhnout nebo najdou nejjednodušší způsob, jak ho vyřešit.

Nemají strach ze soupeření, takže vždy jednají přímo a otevřeně. S jejich asertivitou dosahují hodně i přesto, že musí být mazaní. Jejich nevyčerpatelné nadšení jim nedovoluje, aby se nudili a seděli na jednom místě.

V jejich hlavách se sbírají nejvíce ambiciózní myšlenky a navíc se nebojí riskovat a přemýšlet nad novými plány. Vždy věří v pozitivní výsledek. Věří, že pokud shromáždí všechnu svou sílu, mohou dosáhnout velmi vysoké cíle.

ZDROJ:sovkusom.ru